Freelance schrijfster

Graag een tekst op maat? De prijs is afhankelijk van het doel, doelpubliek en de gewenste stijl. Ook SEO en commerciƫle teksten behoren tot de mogelijkheden. Mail vrijblijvend voor een offerte op maat.

Van opleiding ben ik marketeer en leerkracht. Hiernaast heb ik ervaring in ICT en een brede kennis wetenschappen, filosofie, psychologie, sociologie, pedagogie en cultuurwetenschappen. Hiervoor heb ik diverse opleidingen gevolgd. Ik schrijf zowel fictie als non-fictie. Schrijfopdrachten (non-fictie) waarvoor u me steeds mag contacteren zijn cursussen, manuals, inleidende werken en artikels. Naast bovenstaande onderwerpen schrijf ik ook graag over spiritualiteit, Natuur en natuurbeleving, dit steeds vanuit mijn perspectief.

Mijn stijl voor non-fictie kan ik het beste samenvatten als eenvoudig en to the point. Ik hou ervan om ingewikkelde materie te vertalen naar toegankelijke teksten. Hoe complexer de materie, hoe groter de uitdaging. De stijl die ik hanteer in mijn fictieboeken is eenvoudig, tot bijna op het niveau van een kind, met humor en luchtigheid. Zelf lees ik graag kortverhalen en verhalen die blijven nadat je het boek hebt weggelegd. Dat is ook het effect dat ik met mijn schrijfsels wil bereiken. Ik hou ervan mijn boodschap zo kort mogelijk te verpakken: enkel de essentie en in lijn met het Taoisme: met voldoende leegte om tot rust te komen. Het is in de stilte dat we ons zelf horen.

 

Published on  December 4th, 2018